Aanbouw woning

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van aanbouwen waarbij het naadloos aansluit op de bestaande woning, zodat het altijd één mooi geheel wordt. Negen van de tien keer dat we een aanbouw plaatsen, maken we gebruik van heipalen. Dit doen wij om eventuele scheuren en verzakkingen te voorkomen. Maar, uiteraard houden we ook altijd rekening met het type ondergrond.

Vanuit daar bouwen we een fundering op. De fundering bestaat uit een elementvloer die van onder is geïsoleerd. Hierdoor ontstaat er geen optrekkend vocht en/of schimmelvorming. Tevens voorzien wij de buitenmuren altijd van een spouw, wat inhoudt dat er een aparte binnenmuur komt. Dit komt de isolatie ten goede en voorkomt opnieuw schimmelvorming.

Voorbeeld foto’s project Nieuw-Vennep

De afwerking

Voor wat betreft de afwerking: de klant is bij ons koning. Er zijn 1001 mogelijkheden om de aanbouw af te werken, afhankelijk van wat u als klant wilt. Wij zorgen er altijd voor dat een aanbouw ten alle tijden voldoet aan de geldende kwaliteits- en isolatienormen. Wij garanderen de hoogste kwaliteit, waar wij ook uitsluitend met A-klasse materialen werken. Omdat wij alles in eigen beheer hebben, zijn wij flexibel en denken wij altijd met de klant mee. Ter plaatste kunnen we afspraken maken over eventuele extra lichtpunten, elektrapunten, extra stuc- of schilderwerk, etc. Vanwege deze reden is het binnen een lopend project ook altijd mogelijk om op zeer korte termijn te schakelen en de (extra) werkzaamheden direct uit te voeren.

Waar wij ook heel trots op zijn: Wij hebben een duurzame samenwerking met onze eigen kozijnenleverancier waardoor wij kozijnen kunnen aanleveren in zowel hout-, als kunststof, als aluminium. Ook hierbij geldt: wij volgen hierbij de hoogste kwaliteitsnormen en gebruiken uitsluitend duurzame, hoogwaardige kwaliteit producten. 

Onze intentie is dat de aanbouw altijd sterker is dan wat de bouwnormen voorschrijven. Stel, uw aanbouw moet 7 ton kunnen dragen, dan zorgen wij er altijd voor dat de aanbouw 10 ton kan dragen, zodat wij u de beste kwaliteit en het hoogste leefcomfort kunnen garanderen. 

 Mocht u geïnteresseerd zijn in het laten plaatsen van een aanbouw door ons, dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende offerte. Wij vinden het belangrijk dat wij elkaar in een gesprek leren kennen, zodat de wederzijdse verwachtingen helder zijn.

×