Dakopbouw plat dak

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en renoveren van een dakopbouw. Uit ervaring weten we dat een houten skelet in combinatie met staal een sterke, duurzame en kwalitatieve constructie is. Deze constructie zorgt niet alleen voor het mooiste resultaat, maar ook het hoogst haalbare wat betreft kwaliteit.

Wij denken graag met u als klant mee. Na het bespreken van het bouwkundige plan, denken wij graag mee met u om uw wensen te realiseren. Te denken valt dan aan het aanpassen van de gevel, door middel van hout of metselwerk.

De afwerking: waar houden wij rekening mee?

Voor wat betreft afwerking: de klant is bij ons koning. Er zijn 1001 mogelijkheden om de dakopbouw af te werken, afhankelijk van wat u als klant wilt. Wij zorgen er altijd voor dat een dakopbouw ten alle tijden voldoet aan de geldende kwaliteits- en isolatienormen. Wij garanderen de hoogste kwaliteit, waar wij ook uitsluitend met A-klasse materialen werken.

Omdat wij alles in eigen beheer hebben, zijn wij flexibel en denken wij altijd met de klant mee. Ter plaatste kunnen we afspraken maken over eventuele extra lichtpunten, elektrapunten, extra stuc- of schilderwerk, etc. Vanwege deze reden is het binnen een lopend project ook altijd mogelijk om op zeer korte termijn te schakelen en de (extra) werkzaamheden direct uit te voeren.

Onze intentie is dat de dakopbouw altijd sterker is dan wat de bouwnormen voorschrijven. Onze daken worden opgebouwd uit balken, met daarop watervast plaatmateriaal, met daarop PIR-platen. Deze platen zorgen ervoor dat de isolatiewaarde hoger is dan de geldende, wettelijke norm die de overheid stelt. Hierdoor kom je vrijwel altijd in aanmerking voor een subsidie bij het plaatsen en/of renoveren van een dakopbouw. Uiteraard wordt het dak afgewerkt door onze specialisten met bitumen en eventueel zink en/of lood.

Uiteraard houden wij altijd rekening met het gewicht en draagkracht van uw woning. Wij garanderen dat onze dakopbouw een duurzame, permanente oplossing is. Onze eigen constructeurs kunnen eventueel ook hier een berekening voor maken. Indien gewenst.

Wij zijn ook heel trots op een duurzame samenwerking met onze eigen kozijnenleverancier. Hierdoor kunnen wij kozijnen aanleveren in zowel hout als kunststof en aluminium. Ook hierbij geldt: wij volgen de hoogste kwaliteitsnormen en gebruiken uitsluitend duurzame, hoge kwaliteitsproducten.

Interesse?

Mocht u geïnteresseerd zijn in het laten plaatsen van een dakopbouw door ons, dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende offerte. Wij vinden het belangrijk dat wij elkaar in een gesprek leren kennen. Zodat de wederzijdse verwachtingen helder zijn.

×