Uitbouw woning

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een duurzame uitbouw van een zeer hoge kwaliteit. We streven ernaar om het geheel naadloos te laten aansluiten op de bestaande woning. Zo wordt het altijd één mooi geheel. Negen van de tien keer dat we een uitbouw plaatsen, maken we gebruik van heipalen zodat er een stevige fundering ontstaat. Dit doen wij om eventuele scheuren en verzakkingen te voorkomen. Maar, uiteraard houden we ook altijd rekening met het type ondergrond.

De fundering bestaat uit een elementvloer die van onder is geïsoleerd. Hierdoor heeft de klant geen last van optrekkend vocht en/of schimmelvorming. Tevens voorzien wij de buitenmuren altijd van een spouw, wat inhoudt dat er een aparte binnenmuur komt. Dit komt de isolatie ten goede en voorkomt opnieuw schimmelvorming.

Voorbeeld foto’s

Klant is koning

Voor wat betreft de afwerking: de klant is bij ons koning. Er zijn 1001 mogelijkheden om een uitbouw af te werken. Elke uitbouw voldoet aan de geldende kwaliteits- en isolatienormen. Wij garanderen de hoogste kwaliteit, waar wij ook uitsluitend met A-klasse materialen werken. Wij hebben alles in eigen beheer hebben, zijn flexibel en denken met de klant mee. Niet alleen voor, maar ook tijdens een project kunnen we afspraken maken over eventuele extra lichtpunten, elektrapunten, extra stuc- of schilderwerk, etc. Vanwege deze reden is het binnen een lopend project ook altijd mogelijk om op zeer korte termijn te schakelen en de (extra) werkzaamheden direct uit te voeren.

Wij hebben een duurzame samenwerking met onze eigen kozijnenleverancier waardoor wij kozijnen kunnen aanleveren in zowel hout-, als kunststof, als aluminium. Ook hierbij geldt: wij volgen hierbij de hoogste kwaliteitsnormen en gebruiken uitsluitend duurzame, hoogwaardige kwaliteit producten. 

Onze intentie is dat de uitbouw altijd sterker is dan wat de bouwnormen voorschrijven. Stel, uw uitbouw moet 7 ton kunnen dragen, dan zorgen wij er altijd voor dat de aanbouw 10 ton kan dragen, zodat wij u de beste kwaliteit en het hoogste leefcomfort kunnen garanderen. 

Mocht u geïnteresseerd zijn in het laten plaatsen van een uitbouw, dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende offerte. Wij vinden het belangrijk dat wij elkaar in een gesprek leren kennen, zodat de wederzijdse verwachtingen helder zijn.

Interesse?

Mocht u geïnteresseerd zijn in het laten plaatsen van een uitbouw door ons, dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende offerte. Wij vinden het belangrijk dat wij elkaar in een gesprek leren kennen, zodat de wederzijdse verwachtingen helder zijn.

×