Dakkapel laten plaatsen

Een dakkapel laten plaatsen door BMB Timmerwerken brengt veel voordelen met zich mee. Zo zorgt een dakkapel ervoor dat een kamer groter wordt en er komt meer licht naar binnen. Nou zijn er verschillende soorten dakkapellen, zoals een zogenaamde ‘prefab’ dakkapel of een op maat gemaakte dakkapel. Een prefab dakkapel wordt in een fabriek of werkruimte gemaakt en daarna naar het huis vervoerd en erop geïnstalleerd. Er komt eigenlijk weinig timmerwerk bij kijken, tenzij het niet goed is opgemeten. Dan moeten er aanpassingen worden gedaan.

Op maat gemaakte dakkapel

BMB Timmerwerken is gespecialiseerd in op maat gemaakte dakkapellen. Wij maken deze dan uiteraard op locatie zodat alles 100% op elkaar aansluit. Het kost ons ongeveer anderhalve week om een nieuwe op maat gemaakte dakkapel te maken en te plaatsen. Dit is niet altijd het geval, het kan uiteraard langer of korter duren door een aantal factoren. Maar gemiddeld gesproken kost het ongeveer een anderhalve week om een dakkapel te laten plaatsen.

Welke ‘look’ vind jij mooi?

Dakkapellen zijn er over het algemeen in 3 soorten afwerkingen: kunststof, houtlook en hout. Een kunststof dakkapel vergt vrijwel geen onderhoud en is heel weersbestendig. Een houtlook dakkapel heeft de karakteristieke uitstraling van een houten dakkapel. Een echt houten dakkapel kost wat meer onderhoud. Zo zal deze eens in de 5-7 jaar geschuurd en geverfd moeten worden.

Kosten voor een dakkapel

De kosten voor een op maat gemaakte dakkapel, hangen sterk af van de ‘look’ en de afmetingen. Hoe groter de dakkapel, hoe hoger de kosten. Ook moet er waarschijnlijk een vergunning worden aangevraagd. Opties die veelal door onze klanten worden toegevoegd, zijn dubbel glas en een mooie afwerking aan zowel de buiten- als de binnenkant. Denk hierbij ook aan het dichtbranden van het dakje. Onze loodgieter zorgt er zo voor dat de dakkapel lang meegaat. Dit soort werkzaamheden zorgen ervoor dat de prijs iets hoger wordt. Vraag een vrijblijvende offerte op maat bij ons aan voor meer informatie.

dakkapel laten plaatsen 1
dakkapel laten plaatsen 2
×