Project Lange Mare, Leiden

Met grote voldoening delen we dat het renovatieproject in het hart van Leiden, aan de Lange Mare, met succes is afgerond. Het was een mooi project dat ons de kans bood om ons vakmanschap en toewijding aan detail en kwaliteit te demonstreren.

Bekijk hieronder een aantal foto’s van dit project met daaronder een uitgebreide omschrijving van de uitgevoerde werkzaamheden.

Foto’s

Uitgebreide omschrijving Project Lange Mare

Vervangen raamkozijnen
Het hoogtepunt van dit project was ongetwijfeld de vervanging van de verouderde raamkozijnen door strakke, identieke houten kozijnen met HR++glas. Denk je erover na om je enkelglas te laten vervangen door HR++glas in je huis? Dat is een slim idee. HR++glas isoleert veel beter dan enkelglas, waardoor je huis warmer blijft in de winter en koeler in de zomer. Dit vertaalt zich in lagere energierekeningen en een groenere levensstijl. Bovendien vermindert HR++glas geluidsoverlast, verhoogt het de waarde van je woning en geeft het je huis een moderne uitstraling. Het is een kleine investering met grote voordelen voor jou en je huis aan de Lange Mare. De zorgvuldige afwerking, zowel aan de buiten- als binnenkant, heeft niet alleen bijgedragen aan de esthetiek van de woning, maar ook aan de functionaliteit. Het plaatsen van het houten deurkozijn aan de achterzijde van de woning heeft de algehele woonervaring verbeterd.

Behoud van stijl
Het behoud van de stijl van de woning, in overeenstemming met vergunningsvereisten, was een prioriteit, en we zijn erin geslaagd om de kozijnen identiek op te leveren in lijn met de bestaande stijl. Hoogwaardig beslag garandeert de duurzaamheid van deze prachtige nieuwe toevoegingen aan de woning. BMB Timmerwerken begrijpt het belang van het voldoen aan vergunningsvereisten en het behouden van de stijl van uw woning tijdens renovatieprojecten. Wij gaan verder dan alleen vakmanschap en streven ernaar om het hele proces voor onze klanten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit omvat ook het helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen, indien u dit wenst.

In dit specifieke geval, waar het behoud van de stijl van de woning cruciaal was, hebben we niet alleen de kozijnen identiek opgeleverd, maar hebben we ook gezorgd voor het naleven van de vereiste vergunningen. Onze expertise strekt zich uit tot het navigeren door bouwvoorschriften en vergunningsaanvragen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de administratieve aspecten van uw project.

Hoogwaardig vakmanschap
Kortom, BMB Timmerwerken staat klaar om niet alleen hoogwaardig vakmanschap te leveren, maar ook om u te ondersteunen bij het verkrijgen van de nodige vergunningen, zodat uw renovatieproject in lijn is met zowel uw visie als de geldende voorschriften. U kunt rekenen op ons om uw project van begin tot eind soepel te laten verlopen.

Onze zorgvuldige planning en flexibiliteit zorgden ervoor dat we de werkzaamheden konden uitvoeren met minimale verstoring van het dagelijkse leven van onze klant. We hielden rekening met de weersomstandigheden en zorgden ervoor dat de klant ruim van tevoren op de hoogte was van de startdatum. Naast de kozijnen hebben we ook de betonconstructie hersteld en voorzien van een beschermende coating. Ongelijke borstweringen zijn grondig gereinigd, wat resulteerde in een frisse uitstraling.

Onze schilderwerkzaamheden omvatten het zorgvuldig afkitten en aflakken van zowel de binnen- als buitenzijde van de kozijnen, waardoor niet alleen duurzaamheid werd geboden, maar ook de esthetische aantrekkingskracht werd vergroot.

BMB Timmerwerken is trots op het succesvol afronden van dit uitdagende project in het centrum van Leiden. We willen onze klant bedanken voor het vertrouwen in ons vakmanschap en de kans om dit project tot een succes te maken. Samen hebben we het huis van onze klant getransformeerd tot een plek van comfort en stijl die volledig voldoet aan hun visie. 

Neem vrijblijvend contact met ons op
Bent u geïnspireerd door ons recente renovatieproject in Leiden Centrum? Als u overweegt om vergelijkbare verbeteringen aan uw huis aan te brengen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij BMB Timmerwerken staan we klaar om uw visie werkelijkheid te maken en u te helpen bij elk aspect van uw renovatieproject, inclusief vergunningsaanvragen.

Laat ons u helpen uw huis te transformeren tot een plek van comfort, stijl en efficiëntie. Ons team van vakmensen staat voor u klaar, en uw tevredenheid is onze topprioriteit. Samen kunnen we uw dromen realiseren en uw huis omtoveren tot de ideale plek om te wonen.

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en de eerste stap te zetten naar een succesvolle renovatie van uw woning. Wij kijken ernaar uit om van u te horen en samen aan de slag te gaan.

×